New branding

Infradata: secure and connected

1 min. leestijd

Share

Als er iets is dat het afgelopen jaar ons heeft laten zien dan is het dat stilstaan geen optie is. En wij hebben niet stilgezeten! Met al resultaat ons nieuwe merkidentiteit.

In de schijnwerpers staan een combinatie van levendige kleuren, een nieuw lettertype, en onze belofte aan jou: ervoor zorgen dat jouw organisatie veilig en verbonden is en blijft.

We hebben voor een krachtig blauw gekozen, wat een van onze kernwaarden symboliseert, namelijk betrouwbaarheid. De secundaire kleuren oranje en geel staan voor de kernwaarden energie en proactiviteit.

Kracht in aantallen

De grafische elementen zijn cirkels en lijnen. Deze staan voor binaire code, de grondslag van IT. De code vertaalt zich naar 365, wat staat voor onze bereidheid om klanten 365 dagen per jaar te ondersteunen. Daarnaast delen wij deze elementen met onze Franse partner Nomios. Zo staat de binaire code voor kracht in aantallen: beide in samenwerking en in de kern.

Secure and connected

Tot slot hebben wij onze belofte naar klanten toe in onze tagline opgenomen. We houden ons bezig met cybersecurity en netwerkinfrastructuur, twee gebieden in de IT omgeving die we niet als silo's behandelen. We kunnen niet beveiligen zonder verbindingen, en we kunnen niet verbinden zonder beveiliging. Daarom doen we beide.We zorgen ervoor dat je op onze expertise kunt vertrouwen.

Wil je meer over ons weten? Neem contact op met een van onze experts.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Meer updates